دشمن اصلی چربی شكم را بشناسید
ساخت اپل آی دی: زاهدان - پایگاه خبری زاهدان پیگیر روز دوشنبه مطلبی با عنوان «دشمن اصلی چربی شكم را بشناسید» منتشر نموده است.
در این مطلب آمده است: چربی شكم همچون چربی های خطرناك برای سلامتیتان است پس ادامه مطلب را برای آشنا شدن با دشمن اصلی چربی شكم بخوانید.
خواص فلفل قرمز:
چربی شكم را دست كم نگیرید به خصوص كسانی كه دارای شكم بسیار بزرگی هستند. این چربی همچون خطرناك ترین چربی های بدن است كه می تواند منجر به بیماری های جدی شود.
فلفل قرمز، دشمن چربی شكم پژوهش های اخیر حاكی از این است كه مصرف فلفل قرمز سبب كاهش چربی در ناحیه شكم می گردد.
محققان انگلیسی و آمریكایی در مطالعه ای مشترك دریافتند نوعی تركیب طبیعی موجود در فلفل قرمز به میزان قابل توجهی چربی های ذخیره شده در شكم را می كاهد.
چاقی شكمی خطرناك ترین نوع چاقی است چونكه خطر بیماری های مزمن همچون پرفشاری خون، دیابت و بیماری های قلبی عروقی را بالا می برد.
به عقیده محققان این تركیب پرارزش كاپسایسین نام داشته و نقش موثری در رفع چاقی شكمی ایفا می كند.
همچنین مشخص شد كه كاپسایسین باعث كاهش كلسترول خون و كاهش شدت سیگنال های درد در بدن می گردد.
این ماده خاصیت آنتی اكسیدانی داشته و سلول های بدن را در برابر صدمه رادیكال های آزاد محافظت می كند و از خاصیت ضد باكتریایی هم برخوردار است
خواص فلفل قرمز:
♦ فلفل قرمز سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اكسیدانی داشته و اثر شیمیایی موادی كه به بافت های بدن صدمه می رسانند را خنثی می كند.
♦ فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c باعث افزایش قدرت ایمنی بدن، استقامت لثه ها و دندان ها می گردد.
♦ همینطور مصرف فلفل قرمز سبب جذب بهتر آهن در بدن می گردد و به افرادی كه دچار كم خونی هستند سفارش می گردد.
♦ تحقیقات نشان داده است كه اسید بیرنگ كپساسین بعنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل، سبب كاهش میزان كلسترول خون و كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همینطور خاصیت ضد اكسیدی (كه سلولهای شما ار از صدمه دیدن محافظت می كند) و ضد باكتری دارد
♦ این فلفل طبیعت گرمی دارد كه به علت وجود سطح بالای كاپسیسین در آن است. بیشتر فواید فلفل به علت وجود همین ماده است و عامل اصلی تولید گرما پس از خوردن فلفل قرمز هم هست. فلفل قرمز از دیر باز بعنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بكاربرده می شده است.
♦ كرم یا پودر فلفل بعنوان نوعی مسكن می تواند در تسكین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هر چند امكان دارد مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد، اما این عارضه بزودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریك و سپس كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، بنابراین امكان دارد درد كمی شدت پیدا كند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.
♦ یكی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است. در برخی از نقاط دنیا در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می گردد.
♦ فلفل قرمز برای قلب و عروق بسیار مفید می باشد. هرچند كه ضدخونریزی است اما به طور شگفت انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می گردد. فعالیت قلب را بالا می برد و به آن قدرت و انرژی می بخشد.
♦خاصیت شگفت آور دیگر فلفل، توانایی كنترل درد در بدن است. در واقع فلفل، گردش خون را بهبود می بخشد و در نتیجه مواد لازم برای بهبود را به هر نوع جراحت و زخم می رساند. به همین ترتیب اثر ضدالتهاب هم دارد.
♦ به معده كمك می نماید كه فرایند هضم غذا را بهتر انجام دهد. (البته این درباره افرادی است كه مبتلا به ناراحتی های معده نیستند.)
♦ تحقیقات نشان داده است كه فلفل قرمز در كاهش اشتها تاثیر بسیار داشته و استفاده از آن در رژیم غذایی هم در كاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است.
♦ تحقیقات بیشماری نشان داده اند كه كاپسیسین موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می كند و حتی سبب از بین رفتن سلول های بدخیم می گردد. اثر این ماده در از بین بردن تومورهای پروستات و بیضه و سرطان های در رابطه با اختلال هورمونی مشاهده شده است.
♦ ضماد فلفل قرمز برای روماتیسم و التهابها و ذات الجنب به صورت استعمال خارجی و در بعضی موارد حتی به صورت مصرف داخلی بسیار كمك می كمند.
♦ فلفل قرمز درعین حال كه نیرو بخش است ضد اسپاسم هم می باشد. برای كلیه طحال و لوزالمعده مفید می باشد در موارد قفل شدن فك ها كه در بعضی موارد رخ میدهد اثر مفید دارد.
♦ در مورد یبوست گرد فلفل قرمز مفید می باشد چونكه حركت دودی كشل روده ها را تحریك می كند. برای حصول این منظور هر روز به مقدار كم باید با غذا مصرف شود.
♦ در سرماخوردگی ها مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریع دارد. منظور از دروز بالا در حدو 600 میلی گرم تا یك گرم است. بدیهی است دوز بالابرای اشخاص مختلف فرق می كند برخی بیشتر از دیگران احتیا ج دارند.
♦ برای تسكین سرفه های شدید بویژه در مواردی كه اخلاط زایدی در بیماری تنفسی هست فلفل قرمز در بیرون انداختن اخلاط بسیار كمك می نماید و در نتیجه سرفه رفع می شود
♦ فلفل قرمز در موارد حمله های خفگی مبتلایان به اسم اثر مفید دارد. (البته اگر الرژی نداشته باشند.)
♦ فلفل قرمز بهترین محرك مفید و شفا بخش در موارد اسهال ساده و اسهال خونی می باشد.
♦ فلفل قرمز یك ماده ضد عفونی كننده است بنابر این به صورت غرغره برای ضر عفونی حلق سفارش می گردد.
♦ به صورت مشمع طبی فلفل قرمز برای رفع احتقانهای حاد در موارد بیماری های ذات الریه و ذات الجنب و سایر موارد مشابه اثر مفید دارد.
♦ فلفل قرمز بهترین محرك مفید و شفا بخش در موارد اسهال ساده و اسهال خونی می باشد.
♦ فلفل قرمز برای رفع گرفتگی عضلات كه به دراج شدن معروف است بسیار مفید می باشد.
♦ فلفل قرمز بهترین داروی ریه و خلط اور و قوی است وبرای پیش گیری و تسكین برونشیت مزمن و امفیزما مفید می باشد.
♦ ضد احتقان می باشد و برای حل شدن لخته های خون كمك می نماید ومسكن درد است.
♦ وقتی كه بعد از خوردن فلفل قرمز از تندی آن در دهان احساس سوزش می كنید، احساس با نتیجه خوبی است چونكه احساس سوزش و تندی در زبان و گلو مغز را تحریك می كند كه ماده ای به نام اندورفین ترشح كند كه نوعی مورفین طبیعی است و سبب از بین بردن احساس درد و تولید كمی احساس فرح و نشاط می گردد.
♦فلفل قرمز یا تند كه به نام چیلی معروف است با افزایش جریان خون به پوست سر در رشد موهای سر موثر است
♦ فلفل قرمز می تواند در تومورهای سرطانی هم موثر باشد، با این وجود این مسئله كاملا ثابت نشده است. نتیجه تحقیقی كه در مركز تحقیقات سرطان شناسی آمریكا صورت گرفته نشان داده است كه ماده موثر موجود در فلفل مانند تیغ دولبه عمل می كند و اثر سرطان زایی یا ضد سرطانی آن به میزان مصرف آن بستگی دارد. اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از حد مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می گردد و اگر در حد مجاز مصرف شود می تواند اثرات ضد سرطانی خویش را نشان دهد.
♦ فلفل قرمز بهترین داروی ریه و خلط آور قوی است و برای پیشگیری و تسكین برونشیت مزمن مفید می باشد.
♦ این سبزی ضد احتقان بوده و برای بازشدن لخته های خون كمك می نماید. همینطور مسكن درد است و مصرف فلفل قرمز لذت و نشاط را به دنبال دارد.
مصرف فلفل قرمز در قاعدگی
♦ این ادویه حاوی تركیبی به نام «كاپسایسین » است كه با تحریك كردن پایانه های اعصاب و كاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد، نوعی مسكن موثر برای كاهش دردهای دوره قاعدگی بشمار می رود.
مصرف فلفل قرمز در حاملگی و شیردهی:
♦ فلفل قرمز همچون موادی است كه بهتر است در دوره حاملگی و تا چند ماه پس از زایمان مصرف نشود چونكه كودكان چند ماه بعد از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می كنند.
مضرات فلفل قرمز:
♦ مصرف فلفل قرمز برای كودكان چندان سفارش نمیشود.
♦ خوردن فلفل قرمز در عده ای تولید ناراحتی می نماید و اشخاصی كه دارای مزاج گرم هستند نمی توانند فلفل قرمز تند را تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی كه آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با كارشناسان گیاه درمانی و پزشكان باشد.
♦ اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از حد مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می گردد و اگر در حد مجاز مصرف شود می تواند اثرات ضد سرطانی خویش را نشان دهد.
♦ همانطور كه گفتیم مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به همین خاطر به لاغر شدن كمك می نماید. اما «كاپسایسین» یك ماده فعال در فلفل است كه باعث التهاب بافتی می گردد و اگر به مقدار زیاد استفاده گردد می تواند به لایه مخاطی معده و روده صدمه جدی وارد كند.
♦ فلفل قرمز می تواند مری را تحریك كرده و منجر به درد سوزش سر دل شود. خوردن فلفل قرمز می تواند یك مشكل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا كسانی كه هم اكنون از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد.
8006**3213
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب