در اسپانیا؛
کاهوی طلایی با ۳۰ برابر ویتامین بیشتر مهندسی شد
به گزارش ساخت اپل آی دی، محققان اسپانیایی یک کاهوی طلایی جدید را طوری مهندسی کرده اند که مواد مغذی آن ۳۰ بار بیشتر از نمونه سبز آن باشد.
به گزارش ساخت اپل آی دی به نقل از نیواطلس، کاهو یکی از سبزیجات جالب است اما بیشتر اوقات در ساندویچ ها، خوراک و دیگر وعده های غذایی برای پر کردن ظرف به کار می رود. اما محققان روشی نوین برای یافتن مزایای بیشتر از مقدار کمتری کاهو یافته اند. گروهی از محققان انستیتو IBMCP این گیاه را به صورت ژنتیکی مهندسی کرده اند تا مواد مغذی اش را بالا برند. آنها بخصوص سطح نوعی آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن را افزایش داده اند که بدن برای ساخت ویتامین A به کار می رود. این ماده برای بهبود بینایی، عملکرد سیستم ایمنی و رشد سلولی اهمین زیادی دارد و همینطور از بدن انسان در مقابل آلزایمر، بیماری قلبی و انواع سرطان محافظت می کند. بتاکاروتن به صورت معمول در هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین یافت می شود. همه این سبزیجات رنگ نارنجی دارند و الان کاهوی مهندسی شده هم از این قاعده مستثنی نشده است. مقدار بالاتر بتا کاروتن سبب شده برگ های این سبزی به رنگ زرد در بیاید و کاهوی طلایی نام بگیرد. مقدار بتاکاروتن در کاهوی طلایی ۳۰ بار بیشتر از کاهوی معمولی است. نه تنها این آنتی اکسیدان ها قابل دسترس تر هستند، بلکه سیستم گوارش هم راحتتر این ماده را ازسبزی استخراج می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب